Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtens Karameller

Tomten är ej mer som förr,
och barnen inte heller.
När han knackar på en dörr
så möts han av dueller.
Ingen tacksamhet finns kvar,
för tomtens karameller.
Och tomten ingen vana har
av små barnrebeller.

Nu inga barn mot tomten ler,
de bara styr och ställer.
Till och med när tomten ger,
det senaste som gäller.
Att tomten ej till allt har råd,
ses som bagateller.
För barnen visar ingen nåd,
de argt på tomten skäller!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-13 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP