Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I nästa liv


I nästa liv vill jag bli björn

och sova halva året.

Lägga mig uti ett hörn

i idet i skogssnåret.

Sova där tills det blir vår,

väcka mig då ingen får.

Vakna ur en sömn så skön

efter kylan och all snön.

Utan att ha fått en törn.

Önskar att jag får det!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-13 19:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
utropstecknet och den ovanliga önskan talar för sig själv.
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP