Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fylld av gråt utan tröst


Mina tankar

Mina tankar finns hos dig som har det tungt,
jag lyssnar, jag delar din ömmande punkt.

En dikt i ord bara ord, den svåra dagens tröst,
omtankens öppna bro, lyssnar på din din röst.

Mina tankar hos dig vännen.....

Nattens tunga steg fylld av gråt utan tröst,
lyssnar men hör inte din röst.

Ensamheten kan kännas svår,
vänner finns som undrar hur du mår.

Mina tankar finns hos.........

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-12-17 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim