Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar emot


i början är andningen kontrollerad
han åser återhållet vindens framfart
blåstens bänd och slit i björk och busk
ovädret går mot extas han blundar
i ett nu sväljer han lufthavets kaos
fylls till sinnenas bristningsgräns
med osynligt oväsen
inte ens hans ångestlåsta skrin
står emot
gångjärnen bågnar
sigillet splittras
hans komprimerade kalabalik
kreverar i ett domedagsvrål
rakt in i svalget på dagen
skapar kratrar av tystnad

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-12-20 12:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
gillar speciellt sista raden,
killar är det fullt av i eskadern...
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg