Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/4fQsnZfEGhI


Blir det någon jul?

Vers 1
När det var dags för julafton
gick tomten ut på krog
då alla våra julklappar
låg i en gammal bod

Vers 2
Ja, mitt på själva julafton
var tomten ut och drog
och tomtemor och nissarna
de beder för vår jord

Refräng (2 ggr)
Å säg till mig
å säg till mej
å snälla säg
om det blir någon jul

Vers 3
Och det var mörkt och det var kallt
och kölden den tilltog
och elen var så fasligt dyr
att många frös och dog

Refräng (4 ggr)
Å säg till mig
å säg till mej
å snälla säg
om det blir någon jul




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bengt H VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-22 11:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken fantastisk producerad julsång ala 2022! Gillar bjällrorna liksom kompet med!
2023-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
fin känsla här för jullängtan med komplikationer...

2022-12-23

  lodjuret/seglare VIP
Jag vet int om det var bättre förr, plötsligt stod en skrämmande gubbe i var dörr, den fick barn att gömma sig under bord, den talade med märklig röst i ord, kanske var den juligt full, liksom lila kål i en kastrull, paket slagna in i färg, gubben var nog ingen dvärg, en jätte kom in i husets borg, far var ute för han hade sorg, någon påstått att tomten inte fann, men fast var tron och den var hans...
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP