Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God jul kära skrivarvänner

GOD JUL
Kära skrivarvänner.
Trots det kärva läget i Sverige
och resten av världen
så önskar jag att vi får uppleva
ännu en lugn och skön helg med
nära och kära, eller bara med
oss själva med god mat och julefrid.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-23 07:48



Bookmark and Share


  den nakna poeten
God jul till dej med kära skriv vän tack för allt stöd och alla fina texter som du har lagt ut och som du har delat med dej av tack och god fortsättning
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP