Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är en metrisk översättning och är bunden till en viss rytmisk uppbyggnad som i detta fall är nästan trogen den i ursprungstexten.


Johann Sebastian Bach - Seufzer, Tränen, Kummer, Not

Suckar, tårar, vemod, nöd,
fruktans längtan, skräck och död
gnaga mitt beklämda hjärta
och jag känner ve och smärta.

Seufzer, Tränen, Kummer, Not,
Ängstlichs Sehnen, Furcht und Tod
Nagen mein beklemmtes Herz,
Ich empfinde Jammer, Schmerz.


(Vänligen använd ej denna översättning utan tillstånd.)




Övriga genrer (Översättning) av Lyrik
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-23 08:11



Bookmark and Share


  Lyrik
Tackar.
2022-12-23

  Minkki VIP
ett perfekt textval i dessa tider, jag hittade också musiken
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lyrik
Lyrik