Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig du som vill

Tar allt jag ser och får
Delar allt för jag har inget

Kan inte knyta skorna
Litar inte på mig själv

Balkongen är i rymden
Är vild men ändå stilla

Vi sitter på räcket
Känner värmen från din hud

Oversharing is à bitch
Men det räcker inte till

Stjärnstoff mot min arm
Rädda mig du som kan

Flykt alert mayday
Snart faller jag ut i vinden

Snälla se mig
Jag kan inte se mig själv

Och helt naivt
Måste jag lita på dig











Fri vers av Bekräftelsehora
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-26 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ovanlig ballad.... skulle fungera fint till musik. jag har svårt för att lita :( varför jag bara haft 2 riktiga relationer på 39 år. när det blir för bra vill jag bara förstöra det. och det kan gå snabbt. dagar timmar minuter. om och om igen... fortsätt skriv, vem du nu är. du har talets gåva. ta hand om det <3
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora