Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Hungrande skelett


Att leva rätt är inte lätt.

Vi söker därför finna sätt

att värna om att hälsa ha.

Men ingen klarar att bli mätt.

när hela kroppen gör reträtt

var gång själen ej mår bra.

Själens hungrande skelett

utgör kroppens kabinett.

Önskar annan föda ha.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-26 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du kan kolla upp om du har proteinbrist

då äter musklerna sig själva

man får ofta självskadetankar av det

jag vet, jag vet (även om jag e kille)
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP