Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn

vi delar en låda
lakrits utklädda
till barn
vi sover
i lönndom
medan skägget
växer för oss
du vet saliv
inga kyssar
eftersom jag inte
vill ha herpes
imorgon kommer
jag kanske in
i himmelriket
tänk inte på det
jag fortsätter finnas till
som innan vi
blev frälsta




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-26 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP