Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hjärta är stort


Kärleken är ingen gåta

Jag blickar tillbaka
på året som gått.
Försöker bejaka
all lärdom jag fått.
Vill se till det fina
jag upplevt i år.
Och du...
Min kärlek består.

Behöver se bakåt
för att komma fram.
Med ett enda uppsåt,
befrias från skam.
Som jag måste bära
för det andra gjort,
men du...
Ett hjärta är stort.

Stort nog att kunna förlåta
Kärleken är större än
allt här på jorden
Ja, jag brändes men
Ett hjärta kan gråta
men slår aldrig igen.

Vill alltid erbjuda
Min omsorg till dig.
Att kärlek förbjuda
det tjänar ej mig.
Jag önskar dig lycka
och att du mår bra.
Att du...
Ett fint år ska ha.

Kärleken är ingen gåta
Den är mycket större än
allt här på jorden.
Som i himmelen
Hjärtan kan gråta
men kan öppnas igen.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-27 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP