Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


drömmar som är fiendens

drömmar som är fiendens
jag är fienden för livet
hjälp mig

jag vill inte beställa något

jag vill leva sunt och leva
främst leva

jag är 29

jag är inte en knarkare
jag är tillfrisknad

låt det vara




Fri vers av Charles Abrams
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-27 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams