Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss två.

I roten
Ligger livslusten
Livsgnistan
Som måste näras.
I hjärtats bo
Lever hoppet
Finns styrkan
Och tron på det magiska.

Drömmen lever
Längtan likaså
Önskan ligger öppen
Drömmen om oss två.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-27 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert, trodde först

en kvinna skrivit den <3

stor poesi, om, om... allting :)

jag har skrivit dikter om många som jag vart kär i.

men blev kanske 1-5 om de

men till bella har jag skrivit hundratals

det slutar aldrig

jag älskar dig bella! <3 <3 <3

(och tessan, och natti!

^________^)
2022-12-30

  Ninananonia VIP
Så fin! :)
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP