Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min yngsta blev en pojke för fem år sedan, han är inte min att älska längre, men han skall veta att han är en äkta onyx, och av kärlek gavs han det namnet!


På din dag

Minns dagen
som igår
Ljudet och
doften av dig

 

Minns hur
allt upphörde
Hur allt
stannade till

 

Minns dina
ögon
Blå som
sommarnatten

 

Minns värmen
mot min bara hud
Din lilla mun
målmedvetet sökandes

 

Minns min kyss
på din mjuka hjässa
Doften som fyllde
mina sinnen

 

Minns mina ord
till dig
Välkommen min son
denna dag är din

 

För evigt

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-08-10 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife