Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år alla kära poet vänner

tack för det året som har varit tack för alla läsningar 

och för alla fina texter som jag har fått läsa som ni alla 

 

har lagt ut jag hoppas och ser i fram med späning på 

det nya året allt fint och spänande ni ska skriva så gott 

 

nytt år på er alla och stora varma kramar till dom som

vill ha det vi ses i framtiden här på poeterna . se 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-30 18:39



Bookmark and Share


  Irene Backström
Gott Nytt År !!!
2022-12-31

  Öknens Ros VIP
Gott Nytt År!
önskar
Öknens Ros
2022-12-30

    ej medlem längre
allt gott till dig! nästa år, i kinesisk räkning, är vattenkaninens år! vet inte direkt vad det betyder, men låtar annorlunda... :)
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten