Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lycklig

Mina darrande händer håller dina
mitt hjärta har aldrig slagit snabbare.
Jag ser kärleken som lyser starkt i dina ögon.
Det är du och jag.

Vi vandrar hand i hand för att säga ja.
Mina ögon blir våta av tårar.
Du ser på mig med ögon som säger,
allting kommer att ordna sig.

Jag är glad, lycklig.
Du gör mig lycklig.
Din kärlek är äkta och sann.
Jag är glad,
att jag dig fann.

Nu står vi mitt emot varann.
Vi svär till gud som är vårt vittne.
En ed, att alltid älska, förlåta,
att ha tålamod, respekt och framförallt
tillit och kärlek till varann.

Jag svarar ja,
du svarar ja.
Det är du och jag,
tillsammans tills döden
skiljer oss åt.

© Brown
Copyright 2004-11-01




Fri vers av Lene
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-01 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet