Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar världen

på mitt hedersord:
jag hatar världen
mer än döden

jag dör hellre
än lever i denna
världen till slutet

ta livet av dig
säger rösterna

men det kan jag
inte så lätt
jag som under
början på
2000talet
intoxikerade en hel
förpackning rohypnol
utan att lyckas
slippa livet
med rösterna




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-01 08:22



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
adhd medicin förstör ögonen mest. vet inte varför. men de är det elakaste medicinen jag blivit itvingad. cisordinol, borta i 3 dygn? lose twinflame bond? no problem.
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP