Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets Allra Första Dag

På årets allra första dag,
tar jag ett djupt andetag.
För denna gåva tackar jag
känna hjärtats lugna slag.
En känsla utav välbehag
skapar dagens underlag.

Så tacksam för en vilodag
utan något stresspåslag,
som får mitt sinne i olag.
En som utgör undantag
med helt släta anletsdrag,
är ett välkommet bidrag.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-01 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP