Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ont

det gör ont
om det tar emot

sjung om
smärtan
att förstå
livet för
en schizzig
stackare

ge inte upp
för att det
ser svårt ut

det blir
senkommet grattis

men ändå
ett grattis




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-01 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP