Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeln

 

Med mjuka sammesben 

och ögon som längtar.

Timme efter timme

stirrar hon på sitt offer,

utan att blinka en gång.

 

Hon väntar och väntar,

medan magen kurrar dovt.

Från rummets dunkla hörn

stiger hon sen ned, tyst 

mot din ovetande sovande bädd.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP