Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårsdagen 1 januari 2023

mörkret lägras över
min hembygd

kallt och vidrigt
är det nu

vill inte vara
med länge till

går och lägger mig
efter kvällsmålet

ler och
tar min kavaj
ner i sängen!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-01-01 15:46



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Skönt att gå och lägga sig finklädd första dagen på året:-)
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP