Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20230101.

Jag är inte stark
Inte oövervinnelig.
Jag är bara människa
Av kött, av blod.
Jag drömmer om ett liv
Där ett "vi" inkluderas.
Där ensamheten inte är närvarande
Där lusten till liv lever.
Jag är inte hel
När du inte finns nära.
Jag är inte jag
Om du är inget.
Du är min önskan
Min att hålla kär.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-01 17:45



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
påminner av nån

anledning om björks lyrik

"i am strong in his hands

i am beyond me

on my own i am human

and i do faults" <3
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP