Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk till!

Ett hjärta
önskar inget mer
än att få kärlek.
Det är allt det ber.
All smärta
som du inte ser
av alla som svek,
sänker det än mer.

Värna om varandra.
Försök hjälpas åt,
utan att klandra.
Döma efteråt.
Alla ska vi vandra
här i livet, låt
tanken om andra
ej ha ont uppsåt.

Jag ber att
vi alla tänker till
innan vi sårar
den vi ej vill.
Var själ är en skatt
för andra intill.
Ger vi den tårar,
kan den gå till spill.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-02 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP