Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt

detta blir
min enda dikt
för idag

jag orkar
inte med
en till

det är besvärligt
att skriva
för mig
och inger ingen
lust

många vet
hur flitig
jag varit under'
de elva år
ja varit
i farten

men slutet
nalkas
och jag
behöver
lugn och ro




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-02 08:00



Bookmark and Share


  Månfare VIP
det kommer igen när andan faller på, simma lugnt!
2023-01-02

  Miley Cyrus Simp I
lycka till på andra sidan <3
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP