Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att tanken på dej

 

frigör mungipornas leende
lossar paltkomans krampknip ini
pommacsbubblorna skvätter glädje
hela matstrupen ända till pyloris
Gammeln må behärska
spegeln och mobilsefien,
medan hjärteroten hoppar och far
ögonlocken inviterar dej till dans
i en blink
barnet i mej mår prima ska du veta




Fri vers av Per Rydberg
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-02 23:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig dikt!
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg