Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den så självklara!

Ingen dag är någon lik
ändå är var stund unik.
Du lär mig så mycket som
ingen har en aning om.
Att få sitta här med dig...
Varje dag berikar mig.

Full av visdom och logik
är din själ som är så rik.
Men det vet ej andra om
mer än alla här runtom.
Alltid lär jag något nytt,
du vet ej vad du betytt.

Ingen känsla kan förklara
glädjen i att få närvara,
lugnet i det uppenbara!

Ingen ser all den mystik
som gör din själ sagolik.
Varje dag med dig är som
något andra drömmer om.
Bara att få känna dig
är otroligt stort för mig.

Ingen mer ser den etik
du anammat i praktik.
Vara en som bryr sig om
sakerna som göms bakom,
allt det där som döljer sig.
Ingenting kan undgå dig.

Allt jag vill är att få vara
den som alltid vill bevara
lärdomen, den så självklara!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-03 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP