Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kebab

om det kommer
slem då du
vill hosta
ska du
inte bli rädd

det är helt
normalt

och kommer det
griskött
då du köpt
kebab
är det värre

då måste
man säga till

kebab ska
ju helst
komma från
lamm

döden kommer
då man minst
anar det

himmelriket med




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-01-04 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP