Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en rövare

tar en rövare nu
utan chans
att få till
en bra text
går jag på
med dessa ord
som jag inte
vet var nånstans
de kommer
ifrån
se texten
som en slumps
unge
en baby att
få till på
lajbans






Fri vers av SatansSon VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-05 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP