Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" jag skrev ett brev, om att leva med förbannelsen, jag gav dig min version av sanningen " Kent - Duett


trögt sinne glansig om ögonen

ute i strålningen
klättrar tjugonio år
mot trettio
sedan trettioett
trettiotvå trettiotre
trettiofyra

sedan vet jag inte
kanske är dags

tre kanske blommar
sent
kanske är detta ett brev
till honom som styr
som beställde det själv
för jag skriver ju
alltså har han bestämt det




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-05 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams