Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitgniden vidare vandrat

Du har i det
ordlösa
förlösts

Stannat kvar
- magrat
genom mångår
Nyfiket
när du
i ljusmöte
vidare vandrat




Fri vers av Lilla vän
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-05 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän