Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLET

Honungsklet upp till vaderna.

Bin flyger in och ut ur alla kroppsöppningar

och täpper sakta igen dem med propolis.

Kan inte andas.

Får ingen näring.

Socker fyller varenda por i min kropp.

 

Under tiden skuttar en enhörning glatt förbi

och släpper regnbågsfärgade fisar av sensmoral.




Fri vers av MaLo VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-01-09 20:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som passar i många olika sammanhang.
2023-01-11

  Kungskobran VIP
Kletig vänlighet är påfrestande.
2023-01-10

  Cikoria Blå VIP
Vilka härliga bilder!
Tack för den.

2023-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Det finns de som vill att poeter.se ska vara ett hav av sirap.
Sliskig sentimentalitet.
Syrénbersåpladdrande.
Det är människor som flyr från verkligheten.
De pimpinetta.
2023-01-10

    Sefarge VIP
Härligt att kunna släppa loss
Så helt verbalt-förstås?
;)
2023-01-09

    ej medlem längre
Vass och rolig
2023-01-09

  Sparvögat VIP
Hihihi~den var rolig…
Dags att dra ner på sockret som
den visa enhörningen förtäljer…
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP