Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMARTHETS

Stress och jäkt.
Redan sen.
Dags igen.
Hämtar. Installerar. Registrerar. Verifierar.
Namn, adress, telefonnummer, personnummer, skonummer, navelbråck och annan relevant information.
Kisar.
Läsglasögonen därhemma fyller ingen som helst funktion.
Tick tack...
Noll täckning såklart. Teknik är underbart.


Ta da! Förlösningen!
 

"Smidigt och enkelt med en app" läser jag på en skylt
när jag med andan i halsen ur P-huset rusar ut.
Mobilen är nog ganska mätt på denna rätt.
Hur många parkeringsappar finns det?






Bunden vers av MaLo VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-11 19:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Easy Park är toppen den funkar för de allra flesta parkeringsbolag.
Det är skönt att slippa dessa svårfunna betalnings automater.
Om tiden man gissat på tar slut får man ett meddelande i telefonen och kan fylla på. När man checkar ut får man tillbaka ev.överskotts tid. Ännu bättre är Solnas parkeringsgarage som läser av registerrings numret på bilen och bara
tar betalt för parkeringstiden.
Tekniken är fantastisk.

2023-01-12

  Sparvögat VIP
Teknikens ibland svårtydda värld
tecknar du så väl…
Så stressande.
2023-01-12

    Solbelyst
Parkeringsbolagsappar får mig att oftare vilja gå eller cykla. Så nåt gott har de med sig åt en ovillig kund :)
2023-01-12

  Cikoria Blå VIP
Känner stressen när jag läser.
2023-01-11

  rostspik VIP
Bra om den vardagsstress tekniken kan medföra.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP