Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till minnet av Bulldogen Bulle som tog sig en bakelse för mycket)


*Anekdot från ett utsatt läge. ..*



Bull-dogen blev sovandes
bortglömd i konditoriet

föråt sig på natten av
alla semlor o bakelser

Pluffs!

Blev sedan efteråt
uppstoppad som tröst
stående på en rutig duk

Skrämmer nu mellan krukor
av blommande St. Paulia

Fräsande katter som råkar
titta in genom fönstret vid

Gamla stans trånga gränd
med sin kraftiga uppsyn

Tjaa det är väl bättre
än att vara till ingen
nytta alls?





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-12 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP