Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi får


År


Åren går
höst och vår
livets väg vi alla går

Nya år
läggs till år
somrar vintrar
snabbt förgår

Gråa hår
snart vi får
och ibland vi dåligt mår

Fäller tår
där jag står
vill ej trampa någons tår

Lyckan kommer
lyckan går
tacksam för
ännu ett år

Att jag ej
min tid försmår
innan jag bärs ut på bår










Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-14 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP