Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockering

Blockering hit blockering dit
jag vill bara slippa läsa ditt skit!

Skriv en trevlig kommentar
och jag dig som skrivarvän har kvar.

Men med påhopp om min person och mitt liv
då väljer jag att ta ett stort kliv.

Bort från sådan tråkighet och negativitet
nu har jag förklarat så ni vet!






Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-01-17 07:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Radera opassande kommentarer är en uppmaning av redaktionen att radera, ignorera samt i de fall det inte upphör blockera därefter uppmanar redaktionen att anmäla till dem.

Blockering är ett alternativ då.
Det som också är förvånande är att få förstår varför man tar bort sin text, efter ett sådant angrepp, det gör man för att man inte vill att medlemmen som skrivit kränkande, ofredande kommentarer ska triggas att börja om. Jag har tagit bort sådana texter för att inte själv påminnas av hur fruktansvärt obehagligt det var att läsa sådana kommentarer.
2023-01-19

  Pain Pleasure Poetry
klubben för inbördes beundran
2023-01-17

    Kämpendahl VIP
Man får blockera vem man vill. Men den som blockerar folk titt som tätt sjunker i aktning hos mig, för vad det nu är värt.

Det är ett svaghetstecken och symtom på att NÅGOT är fel, sen kan detta något variera. T.ex. att man är en lättkränkt fåne.

2023-01-17

  Emanuel Sigridsson VIP
När jag noga undersökte problemet fann jag att problemet inte är så enkelt som några vill ge sken av. Om programvaran ändrades tror det skull bli bättre åtminstone. Som jag förstår det har Du blivit personligt påhoppad och det är helt oacceptabelt, men för att det skall komma till ytan måste det visas hur det ser ut. När jag undersökte möttes jag av antydningar. Utom en, men jag kan inte hitta den kommentaren nu. Samt nyligen anklagades en text anonymt för antisemitism, men den gick inte att finna heller.
2023-01-17

    ej medlem längre
Hur ser du på att ge icke-positiv kritik på en text? Fler än en här tar det personligt och omstöper diktaren text-kritik (som det bör vara) till person-kritik.
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP