Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går omkring och lever i en drömvärld helt enkelt. Om hur vackert jag gärna vill att kärleken min ska vara. Kommentera gärna!


Jag lever i en drömvärld!


Jag lever i en drömvärld,
där allting är perfekt.
Det enda som är riktigt,
e´känslorna du väckt.

Starka händer,
som mig greppar.
Vackra ögon,
som ej flyr.

Mina läppar,
de ej deppar.
Av din kärlekskarusell,
blir jag yr.

Jag lever i en drömvärld,
där allting är perfekt.
Det enda som är riktigt,
e´ ljuset, inom mig...

...DU släckt!




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-08-10 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt vackert och bra.
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel