Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig

Vansinnes ryttare från helvetet
låt mig vara
Sluta plåga mig
Sluta skrika inombords

Jag blir döv
då hör jag bara dom kalla
isande naglarna som drar över
min själs griffeltavla
Jag kvävs

Jag får ingen luft
mina lungor imploderar
o min vilja att orka
försvinner

Tynar
Vidrig stank

Släpp mig nu
Det räcker




Fri vers av Sun
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-08-10 19:42



Bookmark and Share


  Smiley
Bra beskrivning av känslorna, du ger dem en karaktär som gör det mer målande. Bra beskriven känsla genom hela texten oxå.

Kramis gumman!
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun