Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sen tvärtom


kristallklara glänsande hål i det fula
längtar och drömmer mig bort
en värld där jag finns
där jag lever och frodas
är älskad och älskar
på samma gång




Fri vers av MariL VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-01-21 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP