Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det åskar på kontoret

Arbetsnarkomani
han är bättre än vi
klädd i byråkrati
très chic!

Rynkar pannan åt mig
vilken motsträvig tjej!
"Vad ska vi göra med dig"?
(Just get out of my way...)

Är du lönsam lille vän?
inte sjuk nu igen?
tänk på vinterbonusen!
den vi samlar åt chefen
jag kan undra hur det känns

På semester i Shanghai?
kanske dricker han mai tai?
en riktig börsmäklarhaj
tack vare sin företagsvibe!

Mina arbetskläder är slitna
vad gäller den samlade profiten
av min möda vet jag inget om
sådant angår inte en sån
som drar lasset åt dom.





Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-28 22:40



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"Piskan som kittlar, kittlar inte heller..."
2023-03-29

  MaLo VIP
Vasst! Rappt!
Fantastiskt bra.
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP