Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur får folk ihop detta?


Leva ihop

Som en skugga
Kommer jag kunna vara något annat?

Eller solen

Kommer jag någonsin kunna gå bredvid och tycka det är helt naturligt?
Dela allt

Hur gör man?
Det känns helt onaturligt
Och obekvämt
Även om jag älskar




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-22 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP