Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga till alla muslimer.


Sverige, Sverige, vårt Sverige!


99,99% av vårt folk
bränner inte upp Koraner

Så varför fördömer ni oss?




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-01-25 22:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
När man bränner den svenska flaggan i vissa länder är det inte en skymf och förolämpning mot den svenska nationen?
2023-01-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag lyssnade i radio på vad som borde vara INSTÄLLNINGEN i rörelsen från och med nu i förhållande till det muslimska folket som känner sig djupt kränkta.
Jag hade korrespondenskollegor från hela världen, nu efter denna incident med SD köpta kasve är det en tystnad som innan snöstormen, ingen skriver till mig längre...
SD som kontaktar instabila eller moraliskt rena människor för att sponsra en provocerande aktion i detta fall periodiskt kontrakt med de svensk-danska Paludanerna, för att komma och demonstrera något av stort provocerande värde!
Svenska nazister startade också kriget med Irak
som vid den tiden demonstrerade i Kuwait en grupp på mindre än 10 svenska nazister och Sadam Hussein som en god granne engagerade sig så mycket att ett fullskaligt krig bröt ut.
Jag tycker synd om oss, för sörjande mödrars förbannelse har drabbat oss, jag hoppas att Putin inte har idén att befria oss från nazisterna som i Ukraina.
2023-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Svaret är troligen att man minns det som blev krokigt, inte raka spår eller vanliga dagar. Att en skymf kan fälla en hel nation eller ett lag, är det som hamnar i tidningar världen över. Handling handlar kanske om moral visavi provokation som en slags protest. Att prata illa om religion, politik och sexualitet, är väl som att döma någon genom att tala om 'små bröst' eller 'liten pitt'. Trots att envar är född med en kropp och knappast kan 'rå för' hur den tar sig ut. Det är förstås enklare att enas kring något om 'svärtan eller smärtan' kommer utifrån...
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST