Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken sprids


Nyplockad ros, nyplockat hallon

En nyplockad ros,
en rosa sådan,
med den unika fräscha friska doften

Den speciella sorten

Av alla dom dofter min näsa kan lukta,
är det bara din doft som förmår mig att sukta

Den värme och trygghet du avsöndrar,
är inget likt,
du omfamnar mig med ditt hjärta ,
din själ så ljuv och öm
som en sann dröm

Mina drömmar kan inte förmå att framställa dig bättre,
för varje gång jag ser dig är du vackrare än sist
när man vaknar är allt försvagat utan dig är allt trist

Dina ljuva lockar sveper sig förbi den ädlaste diamant
när du ler så är det en dröm för ett leende så vackert kan inte vara sant
Jag försöker att visualisera orden som kommer ur min mun
jag förmår inte att jämföra din skönhet med någon ros, jag försöker men jag blir bara stum

Varje gång du lämnar mig, så brinner mitt hjärta
för den nästa gången jag får dig här hos mig
för alla tusen gånger jag har tänkt på dig
för det ögonblicket allt stannar upp för en ögonblicks sekund
så vet jag att du är flickan i mitt huvud dygnet runt

förtjusande magi,
glädjefyllt liv

det är oändlig
kärleksfilosofi












Fri vers av Arte
Läst 624 gånger
Publicerad 2006-08-17 00:59



Bookmark and Share


  Semir
"din själ så ljuv och öm
som en sann dröm"

vad sker då drömmar blir sanning/verklighet, vad känner man då, ja det är dit dina ord tar mina tankar, på en utflykt då drömmar förverkligas och smeker som lena rosenblad. Där borta på andra sidan kullen, som sommarne målat i grönt, och med solsken visar upp stolt. Där man plockar sitt hallon, man smkar på sitt nyplockade hallon i en själslig anda:)


joj imam talenat za poesi.. ovo sto sam sad napiso mogo bi biti stih:)
2007-01-03

  Suddad
Underbar!
2006-08-28

  frozen_yoghurt
Kärleken är ju helt fantastiskt underbar! Jättehärlig känsla du förmedlar!
2006-08-17

  Bodil Sandberg
Underbart poetiskt!!!!Den nyplockade rosens jämförelse med den älskade!!!
2006-08-17

  liban
nice armine .du andas poesi , händelserna i ditt liv återspeglas och det med otrolig känsla, (jao sta ovo ja pisem)
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte