.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Bror

Ja
Jag kan dansa med dig
För det är väl som du sa?
Att vi är
Gjorda

för

varandra?

Jag är så osäker på mig själv
Och det känns så skönt att kunna
krypa in i någon annas liv
bara en kort kort stund

Inte bry mig om mina egna problem

Ja
Självklart kan jag dansa med dig
om det är det du vill?

Bered dig inte på
sjudande mästerverk
från mina stampande
flygande
blödande fötter

Aldrig blir jag så bra som du
Aldrig blir jag så vacker
underbar som du 

Du är så total perfektion

Jag drunknar i de
dova tonerna från musiken
Och jag drunknar i dansen
som faktiskt ska bli vår?

Jag drunknar i dig
Du är mitt ideal

och ja
Jag vill dansa med dig

Snälla
Lär mig dansa
Vi kan fortsätta
hur länge du vill

För vet du?

Jag är som du
och
Du är som jag

Så snälla låt oss dansa
du kan lära mig
Och jag ska dansa
tills mina fötter blöder
och jag drunknar i dig

Bror.




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-08-10 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty