Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Mig mest

Jag dödar min själ för dig

Tar ett tag runt dess hals

stryper

min själ

för dig

Älskar

du

mig

mest?




Fri vers av hell.o.kitty
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-08-10 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hell.o.kitty
hell.o.kitty