Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo

Dagarna kommer
de går
och jag står still
Förmår ta steg
framåt eller bakåt

Du finns fortfarande
kvar
i ett skal som
en gång var du
Din blick är vänd
inåt
din kropp krymper

Ditt tal är borta
men inte din
vilja

Nu slåss du
öppet
inga hemligheter mer

och jag
jag lever i
Limbo




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-03 22:27



Bookmark and Share


  Goddess VIP
Stämmer så bra.
Min mor är i palliativ vård i slutstadiet av hennes Alzheimer
Tack för dina ord <3
2023-02-06

  Anya VIP
Jag tänker att texten handlar om att stå bredvid någon som är sjuk, kanske Alzheimers? Kanske tänker jag alldeles fel? En stark text.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP