Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för mycket


Trådar


Krig
skjutningar
natobråk
och nu jordbävning

Det är bara för mycket
tänker jag
medan jag drar väck
trådarna

ur min klementin




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-06 23:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det för mycket sorg och elände i världen.
:I
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP