Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två Världar


Jag lever i två världar

på en och samma gång.

Det här livets färd har

ett bredare omfång.

Har fötterna på jorden

och anden ovanför.

Den viskar till mig orden

som själen alltid hör.

Jag aldrig dem avfärdar

ty de är själens sång.

De moll min själ uthärdar

är mitt karmas intrång.

Betänker alltid orden

och allting som jag gör.

Att det är rätt jag tror men

det visas ovanför.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-14 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP