Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du tvivlar på mitt ord

Ger akt på att vara en
du kan ge förtroenden.
En som du kan lita på.
Säger alltid sanningen
Värnar varje dag om den
liksom fel jag kan begå.

När du tvivlar på mitt ord
blir jag helt tillintetgjord.
Söker aldrig mig rentvå.
Att av misstro bli nedsmord
och ej falla i god jord,
gör att jag väljer att gå.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-16 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP