Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Du underbara du
Mitt hjärta
Min vinst
Min ork att vara nu

Du underbara du
Som får mig ut
Som står mig bi
Håller mig jordad

Du underbara du
Som utmanar mig
Som växer med mig
Som ger och tar

Du underbara, bara du
Fler kapitel komma
Fler sidor ska fyllas
Tillsammans
Vi




Bunden vers (Annat versmått) av Moviemaster VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2023-02-19 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP