Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIGNUM


Nationalsången trasslar till det för inte vet jag
om jag tronat på minnen från fornstora dar
eller om mitt namn någonsin tagit en rutt över jorden
men jag vet att jag är och jag blir vad jag var

så synd bara att det dröjde efter jäkligt många om och men
och andra nedärvda tveksamheter

man pratar om vikten av ett tydligt id
att man på direkten vet vem man möter
lyssnar till eller läser

kanske är det så
för egen del handlar det inte om detaljerna
värdet finns i det som ligger gömt




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-21 20:55



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, kanske är det det som är ditt signum, förmågan att gömma något så att det bara ligger och antyds, det skapar ett sug, bara kanske vet man.
2023-02-22

  Respons VIP
Intressant koppling mellan identitet och nationalsång.
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP